Compressoren

Bent u op zoek naar een goede zuig- of schroefcompressor? Dan bent u bij Air Compact zeker op de juiste plaats. Wij beschikken namelijk over een uitgebreid aanbod aan compressoren. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en te adviseren bij het maken van de juiste keuze en verwijzen u door naar de juiste, kwalitatieve zuig- of schroefcompressor.

Een zuiger- of schroefcompressor

Wanneer er een lagere, fluctuerende en beperkt toenemende persluchtbehoefte is, wordt een zuigercompressor aangeraden. Wanneer er een continue of hoge persluchtbehoefte is, schakel je het best over naar een schroefcompressor. Eventueel wordt de schroefcompressor voorzien van een variabele regeling indien er niet constante vraag is, maar wel een hoge persluchtbehoefte.

Kies de juiste compressor

Samen met u bekijken we welke compressor het meest geschikt is voor uw toepassing en budget. We beschikken over een ruime voorraad zuigercompressoren, schroefcompressoren en mobiele compressoren. Ook voor de dienst na verkoop kunt u bij ons vlak bij Gent terecht.

Totaalleverancier van perslucht

Naast compressoren leveren we nog veel meer onderdelen en services op het gebied van perslucht, zoals de volgende:

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Of weet u niet zeker of u een zuig- of schroefcompressor nodig heeft? Neem contact op met onze medewerkers door te bellen naar +32 9 230 20 30 of een e-mail te sturen naar info@aircompact.com.