Mobiele diesel compressor

Wilt u perslucht creëren op locatie, dan maakt u het best gebruik van een mobiele diesel compressor. We adviseren u graag over de juiste aankoop. Ontdek ons brede aanbod en maak gebruik van de kennis en ervaring van onze medewerkers.

De geschikte mobiele diesel compressor vindt u hier

Omdat een mobiele diesel compressor een heuse investering is, wilt u deze aankoop niet overhaast volbrengen. Ons team biedt u alle nodige informatie over de verschillende opties en luistert naar wat u precies verwacht van het toestel. Wat voor werk wilt u verrichten? In sommige gevallen biedt ons tweedehandsaanbod u de gelegenheid om voor een lage prijs een volledig functionerend apparaat te kopen. Naast een mobiele diesel compressor vindt u bij ons ook toebehoren zoals gereedschappen en straalketels en andere compressors, zoals een zuiger- of schroefcompressor.

Klaar om u te helpen

Wanneer er iets fout gaat met het toestel of wanneer er onderhoud nodig is, staan onze techniekers klaar om snel een oplossing te bieden. Neem contact op met onze medewerkers door te bellen naar +32 9 230 20 30 of een e-mail te sturen naar info@aircompact.com. Bij ons zit u eveneens op de juiste plek voor heel andere pneumatische toepassingen, zoals een push-in koppeling.