ONDERHOUD & DEPANAGE

AAN EEN COMPRESSOR OF ANDER TOESTEL

Bij Air Compact in Gentbrugge hebben we een eigen dienst na verkoop en herstel atelier waarmee we een compleeet onderhoud en volledige service bieden voor uw toestellen. Transparantie en klantvriendelijkheid staan namelijk centraal in onze service en zodoende profiteert u van uitstekend onderhoud aan uw toestel.

Service en onderhoud voor industriële compressoren

Verleng de levensduur van uw compressor met jaarlijks onderhoud. Door jaarlijks de filters en de olie te vervangen wordt de levensduur van uw compressor aanzienlijk verlengd. Met de juiste luchtfilter zorgt u ervoor dat het aanzuigsysteem steeds vrij blijft. We trachten met onze service ervoor te zorgen dat uw compressor onder de zwaarste omstandigheden steeds optimaal blijft presteren. In geval van storing doen we ook de nodige preventies. Doet u liever zelf het onderhoud aan uw compressor? Dan helpen we u graag verder met de juiste onderdelen, wisselstukken en olie.

Een dienstverlening op maat

Via onze service kunnen wij een regelmatig onderhoud van uw compressor bieden, of dat nu een mobiele diesel compressor, een zuigercompressor of een schroefcompressor is. Zo blijft al uw materiaal in zijn beste staat. Om een onderhoud in te plannen kunt u een e-mail te sturen naar info@aircompact.com. Wij zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn! Voor dringende interventies kunt u ons bellen op +32 9 230 20 30, dan proberen we in de snelst mogelijke tijd te helpen.

CONTACTFORMULIER

ENKELE REALISATIES