service

onderhoud & depanage

We bieden zowel onderhoud als herstellingen aan, zowel in ons eigen atelier als bij u in het bedrijf.

Compressoren, zandstralers, reinigingsmachines, …

Transparantie en klantvriendelijkheid staan namelijk centraal in onze service

Service op compressoren

JAARLIJKS ONDERHOUD & DEPANAGE

Verleng de levensduur van uw compressor met jaarlijks onderhoud. Door jaarlijks de filters en de olie te vervangen wordt de levensduur van uw compressor aanzienlijk verlengd. Met de juiste luchtfilter zorgt u ervoor dat het aanzuigsysteem steeds vrij blijft. We trachten met onze service ervoor te zorgen dat uw compressor onder de zwaarste omstandigheden steeds optimaal blijft presteren.

DIENSTVERLENING OP MAAT

Via onze service kunnen wij een regelmatig onderhoud van uw compressor bieden, of dat nu een mobiele diesel compressor, een zuigercompressor of een schroefcompressor is. Zo blijft al uw materiaal in zijn beste staat.

Om een onderhoud in te plannen kunt u een e-mail te sturen naar info@aircompact.com. Wij zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn!

Voor dringende interventies kunt u ons bellen op +32 9 230 20 30, dan proberen we in de snelst mogelijke tijd te helpen.

HERSTELLING VAN reinigingsmachines

Voor de herstelling van uw Karcher-machines kan U in ons atelier terecht.

Bij het binnenbrengen van uw herstelling krijgt u van ons een service-aanvraag mee en u wordt verwittigd als toestel hersteld is. Dit duurt gemiddeld een 2-tal weken. Indien U wenst kan U een vervangtoestel huren.

Op uw vraag kan er ook eerst een bestek worden opgemaakt van de kosten zodat u zeker weet hoeveel het u zal kosten voor de reparatie.

CONTACTFORMULIER

    ENKELE REALISATIES