COMPRESSOR INSTALLATIE

Een goede compressorinstallatie is essentieel voor het produceren van perslucht. Als specialist in perslucht zijn wij bij Air Compact in Gentbrugge, vlak bij Gent, het juiste adres hiervoor. Allereerst kijken we graag met u mee naar gepaste oplossingen voor uw vraagstukken. Zo kunnen wij een compressorinstallatie aanbieden die precies past. Met een betrokken en klantvriendelijke dienstverlening weten wij al jaren onze klanten tevreden te maken en te houden.

Een volledig functionerende compressorinstallatie en nog veel meer

Ons bedrijf biedt naast een compressorinstallatie ook nog vele andere toepassingen aan die relevant kunnen zijn voor vele bedrijven. Denk zo bijvoorbeeld aan alle toebehoren omtrent perslucht, gaande van een push-in koppeling, slangen, ketels tot een persluchtleidingnetwerk. Over al onze producten geven wij graag een extra woordje uitleg, zodat u precies weet hoe ermee aan de slag te gaan. Daarnaast staan onze techniekers ook klaar om onderhoud en reparatie uit te voeren wanneer dat nodig is. Dat geldt voor al onze producten, nieuw en tweedehands!

Bij ons zit u altijd goed!

Zoekt u een goede compressorinstallatie? Dan ondersteunen wij u graag in deze zoektocht met advies op maat. Twijfel daarom niet om van onze uitstekende service te profiteren. Neem contact op met onze medewerkers door te bellen naar +32 9 230 20 30 of een e-mail te sturen naar info@aircompact.com.