ZUIGERCOMPRESSOREN

De zuigercompressor is verkrijgbaar in enkelwerkende of dubbelwerkende, oliegesmeerde en olievrije varianten met verschillende aantallen cilinders in verschillende configuraties. De V-configuratie is de meestgebruikte optie voor kleine compressoren.

ZUIGERCOMPRESSOREN

Direct aangedreven compressoren voor het uitvoeren van kleinere taken zoals het nagels schieten, opblazen van banden, ….

Eéntraps compressoren voor semiprofessioneel en professioneel gebruik. Voorbeeld de Line serie (A29, A29B & A39) als de Pro serie (A29B, A39B reeksen).

Tweetraps compressoren voor professionele toepassingen en industrieën. Bijvoorbeeld: B4900, B5900B, B6000, B7000, Pro BV8900,….

Verkrijgbaar in tankinhoud van 0-900 liter, vermogens van 2 tem 20 pk.

GELUIDSGEDEMPTE ZUIGERCOMPRESSOREN

Met de geluidsgedempte compressoren geniet je van dezelfde toepassing, maar bied meer gebruikerscomfort door minder lawaai.

Hier heb je zowel de eentraps compressoren, de ééntraps riemaangedreven compressoren, als de tweetraps aangedreven compressoren.

Verkrijgbaar in tankinhoud van 0 tem 500 liter, vermogens van 0.75 tem 10 pk.

OLIEVRIJE AANGEDREVEN COMPRESSOREN

De olievrije compressoren is geschikt voor kleine klussen, met het voordeel dat deze geen jaarlijks onderhoud nodig hebben. Diverse klussen zijn mogelijk, zoals het wegblazen van stof, het oppompen van fietsbanden en kleine klusjes zoals spijkeren of nieten kan allemaal gemakkelijk dankzij deze kleine, lichte en compacte compressoren.

Verkrijgbaar in tankinhoud van 0 tem 270 liter, vermogen van 1.5 tem 4 pk

BENZINE & DIESELCOMPRESSOREN

Deze specifieke productgroep is bedoeld voor iedereen die afhankelijk is van perslucht in een context zonder elektriciteit. Of u nu de voorkeur geeft aan benzine of diesel, deze meestal twee cilinders, oliegesmeerde luchtcompressoren zijn wat uw werk mogelijk maakt en bieden u overal veelzijdigheid en hoge kwaliteitsprestaties.

Verkrijgbaar in tankinhoud van 2.5 tem 270 liter, vermogens van 4.8 tot 17 pk.