ZUIGERCOMPRESSOREN

De zuigercompressor is verkrijgbaar in enkelwerkende of dubbelwerkende, oliegesmeerde en olievrije varianten met verschillende aantallen cilinders in verschillende configuraties. De V-configuratie is de meestgebruikte optie voor kleine compressoren.

BENZINE & DIESELCOMPRESSOREN

Deze specifieke productgroep is bedoeld voor iedereen die afhankelijk is van perslucht in een context zonder elektriciteit. Of u nu de voorkeur geeft aan benzine of diesel, deze meestal twee cilinders, oliegesmeerde luchtcompressoren zijn wat uw werk mogelijk maakt en bieden u overal veelzijdigheid en hoge kwaliteitsprestaties.

DIRECT AANGEDREVEN COMPRESSOREN

Het uitvoeren van kleine taken is nog nooit zo eenvoudig en gemakkelijk geweest met behulp van de L20 serie van compressoren. Deze reeks wordt gekenmerkt door een eenvoudige bediening, geschikt voor een groot aantal toepassingen, van spijkeren over nieten, tot blazen en opblazen.

Omvat volgende machines: Start L20 – Pole Position L20 – Montecarlo L20

GELUIDSGEDEMPTE ZUIGERCOMPRESSOREN

Met de geluidsgedempte compressoren geniet je van dezelfde toepassing, maar bied meer gebruikerscomfort door minder lawaai.

Hier heb je zowel de eentraps compressoren, de ééntraps riemaangedreven compressoren, als de tweetraps aangedreven compressoren.

OLIEVRIJE DIRECT AANGEDREVEN COMPRESSOREN

De olievrije compressoren is geschikt voor kleine klussen, met het voordeel dat deze geen jaarlijks onderhoud nodig hebben. Diverse klussen zijn mogelijk, zoals het wegblazen van stof, het oppompen van fietsbanden en kleine klusjes zoals spijkeren of nieten kan allemaal gemakkelijk dankzij deze kleine, lichte en compacte compressoren.

In deze compressoren zijn volgende reeksen terug te vinden:

-> Line serie – O15 reeks voor semi-professioneel gebruik voor 1.5 pK

-> Pro serie – O20P reeks voor professioneel gebruik met compressoren van 2 pK

RIEMAANGEDREVEN EENTRAPS COMPRESSOREN

Line semi-pro

In deze compressoren zijn volgende reeksen terug te vinden:

-> Line serie: A29, A29B & A39 reeks, voor semi-professioneel gebruik


-> Pro serie: A29B, A39B reeks, voor professioneel gebruik

RIEMAANGEDREVEN TWEETRAPS COMPRESSOREN

Deze compressoren worden ingezet in proffesionele toepassingen en industrieën.

-> Pro B4900, B5900B, B6000, B7000:

tweetraps riemaangedreven compressoren met een dubbele compressie die zorgt voor grotere debieten en een hogere druk. Ook verkrijgbaar met standaard draaiende 2-traps riemaangedreven compressoren die met een lagere snelheid draaien

-> Pro BV8900:

tweetraps riemaangedreven compressoren krachtige viercilinder V-pompschroef

-> Pro high flow tandem reeks:

tweetraps tweepomps riemaangedreven compressoren

-> 15 bar Pro range:

tweetraps hogedruk riemaangedreven compressoren

VERTIKALE COMPRESSOREN

Verticale luchtketelcompresoors zorgen voor een ruimtebesparende oplossing in de werkplaats.

Ruimtebesparing is het grote voordeel voor deze serie compressoren. Ze worden geleverd met de bekende hoogperformante pompen, maar kunnen gemakkelijker worden geïnstalleerd in kleine werkplaatsen. Een geweldige oplossing voor toepassingen in auto- en bandenreparatie.