Vrijblijvend advies

Service op maat

Sterk in service en onderhoud

Compressor ABAC

Met een compressor van ABAC maakt u altijd de juiste keuze. Bij Air Compact in Gentbrugge, vlak bij Gent, gaan we samen met u op zoek naar het model dat past bij uw werkomstandigheden. Het merk ABAC staat welbekend voor het leveren van kwalitatief materiaal en daar kunt u bij ons ten volle van profiteren. Laat ons helpen bij het maken van de juiste keuze.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze producten of wilt u graag advies bij het maken van de juiste keuze? Neem telefonisch contact op en laat ons u helpen.

Bel: 09 230 20 30

Dé compressor van ABAC die u nodig heeft

Met een mobiele compressor van ABAC kunt u snel en doeltreffend perslucht creëren. Ons team van medewerkers helpt graag bij het kiezen van de juiste schroefcompressor. Om ervoor te zorgen dat uw compressor volledig blijft functioneren, bieden wij een service aan die regelmatig onderhoud uitvoert en het toestel repareert wanneer het niet werkt. Met onze klantvriendelijke en betrokken dienstverlening streven wij ernaar om iedere klant tevreden te maken. Daarvoor gaan wij flexibel aan de slag.

Vele producten voor u ter beschikking

Naast een compressor van ABAC beschikken we bij Air Compact ook over vele andere producten. Zo hebben we ook andere compressorinstallaties beschikbaar of kunt u eveneens bij ons terecht voor een straalmachine. Onze medewerkers verwijzen u zeker door naar het juiste product. Neem daarom contact met ons op door te bellen naar +32 9 230 20 30 of een e-mail te sturen naar info@aircompact.com.