SCHROEFCOMPRESSOREN

Bij ons kan U terecht voor een volledig gamma aan schroefcompressoren van 22kw tot 75 kw.

FORMULA SCHROEFCOMPRESSOREN

ROTERENDE SCHROEFCOMPRESSORFORMULE

Dankzij een intuïtief bedieningspaneel heeft u een duidelijk overzicht van alle belangrijke parameters en systeemmenu’s – zodat u met een paar handelingen uw FORMULA gemakkelijk kunt besturen. Bovendien zijn alle onderhoudscomponenten zoals lucht, oliefilters en riemen ideaal gepositioneerd om uiteindelijk snel en veilig onderhoud mogelijk te maken.

 

-> Formula Air Compressors – 5.5 to 30 kW

-> Formula Air Compressors – 30 to 45 kW

SPINN COMPRESSOREN

ABAC SPINNENSCHROEFCOMPRESSOR: BETROUWBAAR, ALTIJD

Uw operationele consistentie is belangrijk. Daarom heeft ABAC een kleine roterende schroefcompressor gemaakt met een extreem solide ontwerp. De betrouwbaarheid van ABAC Spinn is legendarisch, maar het is niet het enige voordeel. De ABAC SPINN compressoren zijn zeer compact en eenvoudig te installeren en bieden bovendien een uitstekende besparing op de installatie- en leidingkosten.

-> Spinn Air Compressors – 2.2 to 11 kW

GENESIS COMPRESSOREN

DRAAISCHROEFCOMPRESSOR: HET ONTSTAANSCONCEPT

Een persluchtinstallatie vereist meestal veel verschillende componenten: een compressor, een ontvanger, een cycloonafscheider, een koeldroger, afvoerkanalen en een nafilter. Dit alles kan nu nog maar door één ding worden vervangen: de Genesis-werkplek. Een unieke geïntegreerde oplossing!

-> Genesis Air Compressors – 5.5 to 22 kW