Vrijblijvend advies

Service op maat

Sterk in service en onderhoud

Straalmachine kopen

Aangezien een straalmachine kopen een heuse investering betreft, zorgt ons team ervoor dat u geen verkeerde aankoop doet. Wij kijken met u mee naar het meest geschikte toestel in uw situatie. We geven u het advies hoe u de apparatuur het beste kunt bedienen en onderhouden om het beste straalresultaat te verkrijgen. Naast professionele straalapparatuur leveren we ook straalmiddelen, nakoelers, stofafzuigers, persoonlijke bescherming en mobiele compressoren om uw straalapparatuur aan te drijven.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze producten of wilt u graag advies bij het maken van de juiste keuze? Neem telefonisch contact op en laat ons u helpen.

Bel: 09 230 20 30

Een straalmachine kopen met een voortreffelijke service

Om ervoor te zorgen dat uw staalmachine in goede conditie blijft, hebben wij serviceteam dat op regelmatige basis onderhoud kan uitvoeren, alsook het toestel kan herstellen indien het een defect oploopt. Dat geldt niet alleen voor de straalmachine, maar ook voor onze andere apparatuur, zoals een compressorinstallatie of een persluchtinstallatie. Met deskundige vakmensen die voor u klaarstaan, bieden we bij Air Compact een klantvriendelijke en betrokken service.

Neem contact met ons op

Zou u graag een uitstekende straalmachine willen kopen? Dan helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste installatie. Neem daarom contact op met onze medewerkers door te bellen naar +32 9 230 20 30 of een e-mail te sturen naar info@aircompact.com.