Vrijblijvend advies

Service op maat

Sterk in service en onderhoud

Tweedehands

Bent u op zoek naar een tweedehands compressor? Dan helpen we u bij Air Compact graag verder. Hier kunt u profiteren van een volledig functioneel toestel voor een interessante prijs. Aan de hand van uw noden zoeken we graag mee naar een compressor in ons aanbod tweedehands materiaal die u nog jarenlang van dienst kan zijn. Ook hier kunt u rekenen op een uitstekende service en advies op maat.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze producten of wilt u graag advies bij het maken van de juiste keuze? Neem telefonisch contact op en laat ons u helpen.

Bel: 09 230 20 30

Een compressor of ander tweedehands toestel

Naast een tweedehands compressor hebben we nog een uitgebreid aanbod van straalmachines, reinigingsmachines, generatoren, … Neem gerust een kijkje in ons tweedehands aanbod:

  • Compressoren
  • Generatoren
  • Reinigingstoestellen
  • Straalketels

Tevens kunnen wij u ook helpen wanneer er iets fout gaat met uw apparatuur of wanneer u graag een onderhoudsbeurt wilt laten uitvoeren. Wij beschikken over het materiaal en de kennis om u te voorzien van een aangename en doeltreffende dienstverlening. Ontdek ook ons aanbod aan andere pneumatische toepassingen zoals persluchtleidingen en push-in koppelingen.

Laat ons weten wat u nodig heeft

Of u nu een tweedehands compressor nodig heeft of een ander toestel, ons team staat altijd klaar om u te helpen. Neem daarom zeker contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +32 9 230 20 30 of een e-mail te sturen naar info@aircompact.com.