STRAALKETELS

Professionele straalwerk komt niet vanzelf. Om de beste resultaten op het gebied van werksnelheid en straalkwaliteit te behalen is betrouwbaar, high tech maar wel eenvoudig te bedienen apparatuur onmisbaar. Dit is precies het soort straalketels dat we verdelen.

DIVERSTE TOEPASSINGEN

RESTAURATIE

Voor het stralen van kwetsbare ondergronden moet zeer fijn straalmiddel met een lage straaldruk worden gebruikt (=luchtgommen). Ook een constant gedoseerde hoeveelheid is van groot belang voor het beste egale resultaat. Hiervoor gebruik je best de Microstrip of de Minipro.

GEVELREINIGING

Voor het stralen van gevels moet fijn straalmiddel met een lage straaldruk worden gebruikt. Ook een constant gedoseerde hoeveelheid is van groot belang voor het beste resultaat. Hiervoor gebruik je best de Blaspost Eco of de Excellent.

HOUT

Voor het stralen van hout moet zeer fijn straalmiddel met een lage straaldruk worden gebruikt (=luchtgommen). Een constante stroom straalmiddel is belangrijk voor het beste egale resultaat. Hiervoor heeft Gritco speciale straalketels ontwikkeld.

NATSTRALEN

Naast het verminderen van straalmiddelaanschaf- en afvoerkosten door de uitgebreide afstelmogelijkheden, kan met speciale natstraalapparatuur water worden toegevoegd aan de perslucht- en straalmiddelstroom. Hierdoor worden de stofproductie en terugkaatsend straalmiddel nog meer beperkt en worden typische Gritco-voordelen als gebruiksgemak, betrouwbaarheid, geringe onderhoudsbehoefte en hoge productiewaardes verder versterkt.